Hier delen we recepten die ons worden toegereikt van onze partners. Van moeilijke tot makkelijke recepten, en van aperitiefhapjes tot dessertjes!

Klik op Blader/Zoek en vervolgens op een categorie, de naam van een chef of een #tag om een recept te zoeken. 

Rode biet met bloedappelsien, spinazie-ijs en saus van suikermaïsDe rode biet is een donkerrood-zwart knolgewas dat in Nederland ook wel ‘kroot’ wordt genoemd. Deze groente staat vooral bekend om zijn felrode sap en de milde, iets zoetige maar vooral aardse smaak die mooi harmonieert met citrusvruchten zoals in dit recept van The Vegetables Chef Frank Fol.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je van 14 januari tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights