Hier delen we recepten die ons worden toegereikt van onze partners. Van moeilijke tot makkelijke recepten, en van aperitiefhapjes tot dessertjes!

Klik op Blader/Zoek en vervolgens op een categorie, de naam van een chef of een #tag om een recept te zoeken. 

Gestoofde spinazie met sjalot, look, aardpeer, zeevenkel en hazelnotenSpinazie verliest zeer snel zijn frisheid. Gebruik hem dus zo vers mogelijk. Je kan spinazie, afgedekt met folie of in geperforeerde zak, een tweetal dagen in de koelkast bewaren. Was verse spinazie een paar keer om alle zandkorrels te verwijderen. Laat uitlekken in een vergiet. Verwerk jonge blaadjes in een salade en stoof oudere kort aan. Recept van The Vegetables Chef Frank Fol.
Tartaar van pastinaak, gele biet en okkernoten met gefruite salie en burataVroeger was pastinaak een zeer geliefde groente, het is een voorganger van onze winterwortel. Tegenwoordig rekenen we de pastinaak tot de ‘vergeten groenten’. Al is de pastinaak de laatste jaren bezig aan een opmars en zien we hem weer vaker terug in gerechten, zoals in deze tartaar van The Vegetables Chef Frank Fol.