Gestoofde raapstelen met balsamicoazijn, olijfolie en Parmezaanse kaas

0
VIEWS
Rating

Raapstelen, ook wel bladmoes of keeltjes genoemd, zijn echte voorjaarsgroenten. In het Frans staan ze als 'Navette d'été' of 'Quesse améliorée' op de menukaart. In het Engels: Turnip tops of Turnip greens.

 600 g raapstelen
 125 g Parmezaanse kaas
 balsamicoazijn
 olijfolie
 zwarte peper van de molen
 zeezout
1

Was de raapstelen.

2

Verwarm een scheut olijfolie met enkele druppels water en stoof de raapstelen maximaal 5 minuten, waarvan 1 minuut onder deksel.

3

Spijs met zwarte peper van de molen en zeezout.

4

Schik de raapstelen op een bord en druppel er balsamicoazijn en olijfolie over.

5

Werk af met schilfers Parmezaanse kaas.

Maak kennis met de Chef

frank fol chef recepten (1)Reeds meer dan 30 jaar is Frank Fol, The Vegetables Chef®, actief met groenten en fruit. Als culinaire trendsetter weet hij als niemand hoe met smaak te overtuigen in een gezonde levensstijl. Zijn We’re Smart® Green Guide en We’re Smart® World platform zijn ondertussen ook internationaal bekend.

Frank Fol deelt tijdens het 'Internationale Jaar van Groenten en Fruit 2021' via Horeca Webzine weetjes, kooktips en recepten van 52 soorten groenten en fruit.

Ingredients

 600 g raapstelen
 125 g Parmezaanse kaas
 balsamicoazijn
 olijfolie
 zwarte peper van de molen
 zeezout

Directions

1

Was de raapstelen.

2

Verwarm een scheut olijfolie met enkele druppels water en stoof de raapstelen maximaal 5 minuten, waarvan 1 minuut onder deksel.

3

Spijs met zwarte peper van de molen en zeezout.

4

Schik de raapstelen op een bord en druppel er balsamicoazijn en olijfolie over.

5

Werk af met schilfers Parmezaanse kaas.

Gestoofde raapstelen met balsamicoazijn, olijfolie en Parmezaanse kaas
Horeca Webzine

Horeca Webzine

Hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca in de gehele wereld.

Next Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de Privacy Policy.

GRATIS ABONNEMENT

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang elke week op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook wekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Wens je ook dagelijks 1 exclusief nieuwsbericht ontvangen via WhatsApp, geef dan je telefoonnummer.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.