Recepten van Chefs

Vlaamse en Nederlandse chefs verzinnen bijna dagelijks nieuwe recepten voor hun gasten, en als het een toppertje is, willen ze die vervolgens na verloop ook wel delen met hun collega’s of met iedereen die van koken houdt.

Recepten van Chefs‘ is een platform met lekkere recepten van professionele chefs. Van moeilijke tot makkelijke recepten, en van aperitiefhapjes tot dessertjes!

recepten van chefs Mariane Tzamouranis moussaka
Voorbeeld van een receptfoto

Recept insturen

Ben jij een chef van een restaurant, brasserie, feestzaal, traiteurszaak,… en heb je een recept dat je graag met de wereld wilt delen? 

Stuur het dan aan de hand van het onderstaande formulier.

Eindredactie

Alle recepten passeren de eindredactie van Horeca Webzine, en worden uniform geschreven op de receptenpagina.

Horeca Webzine behoudhet recht om de inzending te weigeren zonder zich hierover te moeten verantwoorden.

recepten van chefs François Flamand
Voorbeeld van een receptfoto

Wat gebeurt er met het recept?

Het recept wordt opgenomen op de receptenpagina van deze site.  

De hoofdfoto van het recept is een compositie van het gerecht en die van de chef waar onze fotografische dienst voor zorgt. Zie de voorbeelden op deze pagina.

Op dezelfde pagina van het recept [ zie voorbeeld ] wordt de naam van de chef, een korte beschrijving van de chef, alsook de naam van zijn/haar zaak of waar die werkt en de link naar de website van de zaak vermeld. 

Het recept wordt gedeeld via de nieuwsbrief en sociale media van Horeca Webzine. 

Geen kosten

Er zijn geen totaal kosten verbonden aan het toesturen van het recept. Er is zelfs de mogelijkheid om één jaar zonder registratiekosten lid te worden van mārie, onze community van gezellige horecazaken.  

recepten van chefs Michael Allen Cruz
Voorbeeld van een receptfoto

Formulier om je recept in te sturen

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights