Nog 3 manieren om zonder kosten je horecazaak te promoten

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
promoten Horeca Webzine

Hoe kan je je horecazaak promoten zonder kosten te maken? Levert het dan wel echt iets op? Er zijn vele goede en gratis manieren om je zaak onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. Het kost je enige tijd en focus, maar het zal je bereik significant vergroten en verbeteren. En dit kan ook via Horeca Webzine.

Horeca Webzine

Horeca Webzine is een sterk groeiend interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca in de gehele wereld die 10.400 abonnees gratis in de mailbox ontvangen op zaterdagmorgen. 

Daarnaast zet Horeca Webzine ook in op het gratis delen en laten delen van nieuws, tips, weetjes inspirerende verhalen en aanbiedingen in de open en privé-communities.  

Bekijk ook de statistieken van Horeca Webzine.

Je horecazaak promoten zonder kosten

Je horecazaak promoten via Horeca Webzine is een goede manier om je zaak zonder kosten onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. Neem even de tijd om de mogelijkheden door te nemen om je bereik significant te vergroten en verbeteren. 

Horeca Webzine stelt je op vandaag 3 manieren voor om je horecazaak zonder kosten te promoten via deze site en haar sociale media.

1- Maak je lid van mārie

mārie-1-fusion-food-wijnen-baravins

Maak je lid van mārie, onze community van gezellige cafés, tavernes, tearooms, bistro’s, brasseries, restaurants, feestzalen, cateringbedrijven en hotels. 

Horeca Webzine rekent hiervoor geen registratiekosten of kosten voor copywriting, publicatie en diverse online marketing.

gastro marie bon logo insta gratis
partner tuinen deblauwe aardappelen
- ADVERTENTIE -

2- Stuur je takeaway-menu’s 

Tijdens de Horeca-Lockdown steunt Horeca Webzine alle zaken in België en Nederland die Takeaway of afhaalgerechten aanbieden zodoende gasten kunnen blijven genieten van hun culinaire creaties.

Deze kaart wordt dagelijks aangevuld met de informatie die we ontvangen en kosteloos overnemen.  

Ook je adres van je horecazaak in België of Nederland laten opnemen op deze kaart? 

Stuur ons:

  • maximum 3 foto’s van representatieve takeaway-gerechten en/of de menukaart 
  • naam van je zaak 
  • je volledige adres
  • link van je Facebookgroep

3- Stuur je lekkerste eindejaarsmenu’s

eindejaarsmenu doe je mee Horeca Webzine facebook gratis

Net zoals voor de Horeca-Lockdown Takeaway geeft Horeca Webzine de Vlaamse en Nederlandse horecazaken de mogelijkheid om hun eindejaarsmenu’s gratis op de kaart te zetten. 

Je eindejaarsmenu’s op de kaart laten zetten kan makkelijk via het registratieformulier

Met de twee opties kan je het menu extra laten opvallen en/of voorstellen in onze webshop.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Gratis abonnement

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook tweewekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Nieuwe berichten