Presentatie Michelin Gids Belux 2021 volledig digitaal

5/5

Sinds 2019 is Horeca Webzine hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca. Tweewekelijkse nieuwsbrief aan 20.139 abonnees.

michelin-Horeca-Webzine

Maandag 11 januari 2021. Noteer die datum alvast met stip in je agenda. De ‘Michelin Gids voor België en Luxemburg’ wordt op die dag bekendgemaakt in het stadhuis van Bergen  (Mons). En dat zal je volledig achter je computer kunnen meemaken. 

Uitzonderlijke tijden

Uitzonderlijke tijden vragen uitzonderlijke maatregelen. Daar ontsnapt ook de presentatie van de ‘Michelin Gids’ niet aan. Door de huidige corona-maatregelen ziet de rode culinaire gids zich ook genoodzaakt om de bekendmaking van de Michelinsterren volledig digitaal te maken. 

Geen zaal gevuld met ambassadeurs van de Belgische en Luxemburgse gastronomie dus, maar een live event en in kleine kring en de digitale aanwezigheid van allerlei topchefs.

partner biofase gravenhof
- ADVERTENTIE -

Moeilijke jaar

“Ondanks het moeilijke jaar en de vele uitdagingen waar de horeca mee wordt geconfronteerd, hebben de Belgische en Luxemburgse chefs indruk gemaakt op onze inspecteurs met hun weerbaarheid, strijdlust en vastberadenheid. Ze lieten hun hoofden niet hangen en hebben het beste in zichzelf bovengehaald. Dat hebben we gemerkt,” zegt Gwendal Poullennec, de internationale directeur van de Michelingidsen. 

“We hebben ons aan de maatregelen aangepast om de restaurants in de best mogelijke omstandigheden te kunnen bezoeken. Op die manier hebben we een serieuze en veelbelovende selectie samengesteld. Door talentvolle restaurateurs in de spotlights te zetten, hopen we de mensen aan te sporen om het plezier van een lekker etentje opnieuw op te nemen in hun dagelijkse gewoontes.”

Presentatie Michelin Gids Belux 2021 volledig digitaal 1

Sterrenceremonie

De sterrenceremonie is zoals elk jaar de gelegenheid om de nieuwe selectie van de ‘Michelin Gids België en Luxemburg’ live te volgen. Daarbij zal het talent, het aanpassingsvermogen en het engagement van de chefs en restauranthouders de rode draad zijn. De gids zal beschikbaar zijn op papier en via het digitale platform

Bron: Michelin Gids

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Geverifieerd door MonsterInsights