Tag: wijn

jan 16
Thee en infusies van Jeanne Gennar prima vervangers van wijn

Thee en infusies maken net zo vrolijk als wijn, en kunnen een gerecht ook net zo optillen. Het assortiment van Jeanne Gennar leent zich daartoe perfect.

jan 25
Het wijnetiket: wat moet daar nu wel op staan in 2022

Wat moet er nu op wijnetiket staan volgens de Europese wijnwetgeving? We zochten het even uit.

feb 21
Château Puech-Haut en 1 km Barrik’Art

Vandaag neemt Steven Herteleer van Wijnhandel Van den Bossche ons mee naar Château Puech-Haut, één van de mooiste wijnhuizen in de Languedoc gelegen tussen de oevers van de Middellandse Zee en de uitlopers van de Cevennen. De wijnen van Château Puech-Haut zijn allemaal doordrenkt van geschiedenis en voorzien van een unieke identiteit met een sterk karakter. Ongetwijfeld de meest verfijnde uit de nieuwe wereld van Frankrijk.

dec 24
Doe de grote eindejaarswijnquiz van 2020

Wijn is een alcoholische drank die ontstaat door het vergisten van het sap van druiven. Het volledige proces van wijnbereiding noemt men vinificatie. Er zijn verschillende soorten wijn en er is heel wat specifieke terminologie. Benieuwd of je die wel kent. Doe onze grote eindejaarswijnquiz van 2020 en deel je resultaat. Wijn Volgens een Frans […]

feb 03
De 8 typische wijnen uit de Elzas (Alsace)

De meeste wijnen uit de Elzas worden vernoemd naar de druiven waarvan ze zijn gemaakt. Elke druif heeft een eigen herkenbare smaak.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights