Tag: weetjes

nov 06
De 10 tips van Henri om toch geld te verdienen in rustige periodes

Hier gaven we eerder deze week al 6 tips hoe je die bijzondere periode volledig kan benutten. En wat je kan doen om productief te blijven. Henri Sibering van Snackbar aan de Maas in Rotterdam stuurde ons naar aanleiding hiervan nog een lijstje met 10 tips om geld te verdienen als het rustig is.

okt 24
Gastvrouw/heer en maaltijdbezorger tot 100 snelst groeiende beroepen van de toekomst.

Het mag dan al een gedurfde carrièrekeuze zijn, deze beroepen staan wel in de lijst met de 100 snelst groeiende beroepen van de toekomst.

aug 12
FAQ: Mag ik mijn sluitingsdag en openingsuren aanpassen?

Nu de lockdown van de corona-crisis voorbij is, wil je misschien graag langer open blijven in de week of in het weekend om het verlies wat te beperken. Of zelfs een aantal maanden geen of een andere sluitingsdag te handhaven. Maar mag dat? We zochten het even uit.

jul 20
Fastfood is beter dan salade als je ziek bent in de 21ste eeuw

Het mag wel gek klinken maar fastfood eten als je ziek bent, is soms beter dan een slaatje met tomaat. Dat zegt Elisabeth De Waele, professor aan de Vrije Universiteit Brussel in een aflevering van de ‘Universiteit van Vlaanderen’.

jun 19
Kabeljauw: interessante weetjes, video en 2 recepten

Wat haring is voor Nederlanders, is kabeljauw voor Noren; de vis prijkt er zelfs op de bankbiljetten. In veel landen is gedroogde kabeljauw ook een lekkernij en bekend als stokvis, bakkeljauw en bacalhao.

jun 12
Correct sushi eten. De 5 basisregels van chef Naomichi Yasuda

Heel wat mensen zijn er zich niet van bewust, maar er bestaan regels over hoe je correct sushi moet eten. De Japanse chef Naomichi Yasuda van Sushi Bar Yasuda zet de basisregels nog eens op een rijtje.

feb 03
De 8 typische wijnen uit de Elzas (Alsace)

De meeste wijnen uit de Elzas worden vernoemd naar de druiven waarvan ze zijn gemaakt. Elke druif heeft een eigen herkenbare smaak.

jan 02
Oliebollen over? Met deze 3 recepten maak je er iets nieuws van.

Wat te doen met de overgebleven oliebollen? Weggooien is niet nodig.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je van 14 januari tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights