Tag: wedstrijd

mrt 28
FETAM duidt Loïc Rigolet aan tot “First Maître d’hotel of Belgium 2024”

Loïc Rigolet is door de Federation of Table Masters (FETAM) uitgeroepen tot “First Maître d’hotel of Belgium 2024”. Dat gebeurde tijdens een zeer druk bijgewoond galadiner in “Domaine de la Blommerie” te Moeskroen. Horeca Webzine was erbij.

nov 05
Wie wordt op 22 november ‘Viskok van het Jaar 2022’?

Welke professionele kok heeft het lekkerste en origineelste gerecht met rog, de 'Vis van het Jaar 2021', op zijn kaart staan? We komen het te weten op maandag 22 november in de demonstratiekeukens van Horeca Expo in Gent. Vijf finalisten nemen het live tegen elkaar op vanaf 14u en strijden voor de titel van 'Viskok van Jaar 2022'.

apr 26
Florian De Ruyck bekroond tot ‘The Star of Belgian Cuisine 2020-2021’

De winnaar van de prestigieuze wedstrijd ‘The Star of Belgian Cuisine 2020-2021’ is bekend: Florian De Ruyck van restaurant Alain Bianchin in Overijse. Hij en zijn team zullen België in oktober ook vertegenwoordigen tijdens de Global Chefs Challenge. Horeca Webzine wenst het team een dikke proficiat! The Star of Belgian Cuisine The Star of Belgian […]

jan 27
Wedstrijd ‘The Star of Belgian Cuisine 2021’ uitgesteld

De wedstrijd The Star of Belgian Cuisine zal niet doorgaan op 31 januari 2021. Dat hebben de organisatoren besloten wegens de coronamaatregelen. Het evenement van ‘The Mastercooks of Belgium’ zou dit weekend doorgaan in de culinaire campus COOVI in Anderlecht. Een nieuwe datum is nog niet bekend. The Star of Belgian Cuisine The Star of […]

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights