Tag: vrouwelijke paprika

jan 13
Vrouwelijke paprika’s zijn zoeter en dus lekkerder in salades

Over paprika’s is er vorig jaar al veel geschreven met ook wel extra kooktips en recepten. Maar vandaag willen we toch wel een opmerkelijk weetje delen. Althans, wij hadden dit nooit eerder gehoord of gelezen. Vrouwelijke paprika’s zouden zoeter zijn, maar hoe herken je ze nu? En is dat nu wel real of fake news?

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights