Tag: voeding

mei 10
Op hoog niveau koken met een foodcost van slechts 17%. Het kan

Op hoog niveau koken met een foodcost van slechts 17%. Restaurant SAN in Gent bewijst dat het kan.

mrt 31
Voedingstips en recepten voor een frisse en sterke herstart

Op een ogenblik kloeg ik over stramme spieren. Een oud-klasgenoot en restaurantuitbater wees mij op een mogelijks tekort aan magnesium. En inderdaad, na een bloedproef bleek ik een licht tekort te hebben opgebouwd. Stress, suiker- en cafeïnehoudende dranken, alcohol en tabaksrook onttrekken magnesium uit het lichaam. En je krijgt het vooral binnen met noten, donkergroene bladgroenten en orgaanvlees. Nu niet direct voeding die ik dagelijks verorberde. Hier enkele voedingstips voor een frisse en sterke herstart.

sep 02
Koen leert je pikant eten met Russische roulette. Bekijk de video.

Koen kweekt de strafste peper ter wereld: de Caroline Reaper. Met de oogst maakt hij onder meer de ‘Fonsies Insane Hot Sauce’ en de 'Fonsies Insane Russian Roulette' waarmee hij iedereen pikant wil leren eten.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights