Tag: vegan

feb 06
Zet eens groenten in de kijker op je menukaart: tips, weetjes en 5 sexy bereidingen

Bereidingen met groenten winnen aan populariteit. Steeds meer chefs zijn zich ervan bewust dat groenten niet saai zijn.

okt 17
Vegan en vegetarische voeding: quiz 2023

Meer en meer mensen eten vegan en vegetarisch: om gezondheidsredenen, uit zorg voor het milieu of dierenwelzijn,… Niet iedere vegetariër volgt hetzelfde voedingspatroon.

jun 25
Wat is vegetarisch, en wat is het niet in 2023?

We helpen - geruggesteund door ChefsproVeggie - voor eens en voor altijd een aantal misverstanden uit de wereld rond vegetarische voeding.

nov 03
Varieer je menukaart met deze 5 populaire vleesvervangers.

Als vegetariër en/of veganist is het niet gemakkelijk om voldoende proteïnes, vitamines en voedingstoffen binnen te krijgen. Heb jij geen idee welke vleesvervangers het best zijn? Laat je dan helpen door dit handig lijstje, weetjes en recepten.

nov 24
#IYFV2021: winterpostelein, belangrijke bron van vitamine C

Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine tijdens dit bijzonder jaar in een serie van artikels extra aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten. En jij als abonnee maakt maandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Vandaag zetten we de serie verder met winterpostelein.

nov 16
#IYFV2021: linzen, vleesvervangende energiebommetjes

Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine tijdens dit bijzonder jaar in een serie van artikels extra aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten. En jij als abonnee maakt maandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Vandaag zetten we de serie verder met linzen.

dec 07
LEKKER VEGA: hét nieuwe vegetarische keurmerk

LEKKER VEGA is hét nieuwe vegetarische keurmerk in Nederland waar je als restaurant bij wilt horen!

nov 01
World Vegan Day: forse groei vegetariërs en veganisten in 2020

Vandaag vieren vegetariërs en veganisten 'World Vegan Day'. Het aantal mensen dat vegetarisch eet is de afgelopen twee jaar met 150% gegroeid. Dit blijkt uit onderzoek in opdracht van de verschillende vegetariërsbonden in Europa We belichten vandaag de cijfers in Nederland.

sep 06
In Dordogne, veganisten tegen de ‘rue de la Saucisse’

De vereniging Peta vraagt ​​de burgemeester van Issigeac om de naam van één van de steegjes van het middeleeuwse dorp 'rue de la Saucisse' te wijzigen.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights