Bereidingen met groenten winnen aan populariteit. Steeds meer chefs zijn zich ervan bewust dat groenten niet saai zijn.
Meer en meer mensen eten vegan en vegetarisch: om gezondheidsredenen, uit zorg voor het milieu of dierenwelzijn,… Niet iedere vegetariër volgt hetzelfde voedingspatroon.
We helpen - geruggesteund door ChefsproVeggie - voor eens en voor altijd een aantal misverstanden uit de wereld rond vegetarische voeding.
Als vegetariër en/of veganist is het niet gemakkelijk om voldoende proteïnes, vitamines en voedingstoffen binnen te krijgen. Heb jij geen idee welke vleesvervangers het best zijn? Laat je dan helpen door dit handig lijstje, weetjes en recepten.
Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine tijdens dit bijzonder jaar in een serie van artikels extra aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten. En jij als abonnee maakt maandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Vandaag zetten we de serie verder met winterpostelein.
Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine tijdens dit bijzonder jaar in een serie van artikels extra aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten. En jij als abonnee maakt maandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Vandaag zetten we de serie verder met linzen.
LEKKER VEGA is hét nieuwe vegetarische keurmerk in Nederland waar je als restaurant bij wilt horen!
Vandaag vieren vegetariërs en veganisten 'World Vegan Day'. Het aantal mensen dat vegetarisch eet is de afgelopen twee jaar met 150% gegroeid. Dit blijkt uit onderzoek in opdracht van de verschillende vegetariërsbonden in Europa We belichten vandaag de cijfers in Nederland.
De vereniging Peta vraagt de burgemeester van Issigeac om de naam van één van de steegjes van het middeleeuwse dorp 'rue de la Saucisse' te wijzigen.