Tag: tips

Hier je diverse interessante en leerrijke tips van en voor de horeca in België en Nederland.

feb 28
De 7 arbeidsrisico’s om rekening mee te houden voor een fijne werksituatie

Voor werknemers in de horeca is een fijne werksituatie belangrijk. Hierdoor voelen ze zich prettig, houden ze plezier in hun werk en blijven ze gezond. Zo zorg je voor goede arbeidsomstandigheden in jouw bedrijf. Hou rekening met deze 7 arbeidsrisico’s voor een fijne werksituatie in de horeca.

feb 27
Volg je hart, maar neem koffie mee. De 5 factoren van het zwarte goud

Van koffieliefhebber tot koffeoloog. We beginnen bij het begin. De oorsprong van de koffie, de variëteiten koffieplanten, het terroir, de verwerkingsmethode, het koffiebrandproces en het koffie zetten.

feb 17
Hoe solo-koken of koken voor jezelf ook leuk kan zijn. 5 tips, weetjes en een recept

Solo-koken of koken voor jezelf is bevrijdend: je hoeft alleen jezelf te plezieren. Het is ook een gelegenheid om te experimenteren en jezelf te verwennen. Maar soms wordt het ook als triest ervaren. Zo maak je het leuker.

feb 16
Dit zijn 5 interessante gratis internet tools voor je als ondernemer

Als ondernemer heb je soms wel nood aan deze 5 interessante gratis internet tools. Wij gebruiken ze quasi dagelijks.

feb 11
Spruiten, een verrassend veelzijdige groente

Horeca Webzine besteedt graag aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten van Frank Fol, The Vegetables Chef. Vandaag zetten we de serie verder met spruiten, een verrassend veelzijdige groente.

feb 09
Test je kennis van de Franse keuken met deze 25 quizvragen

Wat betekent de Franse keuken nog in deze tijd? Moeten we niet praten over de klassieke keuken? Benieuwd hoe goed jij die wel kent.

feb 05
Negatieve reacties op sociale media? 10 tips hoe je wel en niet moet reageren

Positieve feedback doet een mens goed. Maar vaak komen er op sociale media ook negatieve reacties. Wat doe je ermee? Gewoon negeren? Neen, zeker niet! We leggen je uit hoe je met de juiste strategie ook de lastigste situaties de baas wordt.

feb 04
Met klantdata behaal je meer omzet dankzij deze 9 tips

Als horeca-uitbater heb je heel wat waardevolle kennis over je gasten. Als je nu weet hoe deze klantdata in te zetten, dan zijn deze gegevens goud waard.

jan 30
Scoren met fermenteren: extra veel tips en 4 recepten

Fermenteren is het omzetten van een product door micro-organismen zoals bacteriën, schimmels en gisten. We zijn permanent omringd door gefermenteerde voeding en dranken! Ons eigenste nationale godenvocht bier, is een gefermenteerde drank net als wijn. Maar ook cacao, kazen en (sommige) worst horen bij de familie. Weetjes en recepten voor zowel de chef als hobbykok.

jan 15
Aanbod tweedehands horecamateriaal groeit sterk sinds 2020

In minder dan 5 jaar tijd heeft de Facebookgroep ‘Horeca Tweedehands Occasion’ van Horeca Webzine al meer dan 13.000 leden waarvan zowat 90% actief. Dagelijks worden er tientallen aanbiedingen gepost, geboden en gekocht. Tweedehands is geen nieuw fenomeen, maar wel de grote groei. Benieuwd of jij ook soms wel iets te koop aanbiedt of koopt van een collega. Enkele tips waar je toch best op let.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je van 14 januari tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights