Tag: thee

jan 16
Thee en infusies van Jeanne Gennar prima vervangers van wijn

Thee en infusies maken net zo vrolijk als wijn, en kunnen een gerecht ook net zo optillen. Het assortiment van Jeanne Gennar leent zich daartoe perfect.

mrt 08
Matcha, superfood onder de superfoods! Tips en 2 recepten

Matcha, vaak dé superfood onder de superfoods genoemd, is de groene poederthee die in Oost-Azië al eeuwen populair is. De groene thee wordt eerst in volle zon opgekweekt, om de laatste 3-4 weken de groei af te sluiten in de schaduw. Deze methode zorgt er onder andere voor dat de plant meer cafeïne, theanine en antioxidanten aanmaakt. De effectieve blaadjes worden hierop gescheiden van de nerven en steel, om dan tot een zeer fijn poeder te worden vermalen op een granietsteen. Eén kopje matcha bevat evenveel antioxidanten als 10 kopjes ‘normale’…

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights