Tag: Sting

nov 17
Châteaux Vini: Franse en Italiaanse ‘Messages in a Bottle’

Châteaux Vini verkoopt wijnen en bubbels met een verhaal rechtstreeks ingevoerd uit Frankrijk en Italië aan horeca, bedrijven en particulieren. Er wordt geleverd maar je kan ook terecht in de winkel in Groot-Bijgaarden die open is op donderdag, vrijdag en zaterdag. Chateaux Vini biedt eveneens op afspraak een degelijke service aan de horeca met proeverijen en advies.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights