Tag: sociale media

feb 05
Negatieve reacties op sociale media? 10 tips hoe je wel en niet moet reageren

Positieve feedback doet een mens goed. Maar vaak komen er op sociale media ook negatieve reacties. Wat doe je ermee? Gewoon negeren? Neen, zeker niet! We leggen je uit hoe je met de juiste strategie ook de lastigste situaties de baas wordt.

mrt 27
Hashtags: top 50 van de meest gebruikte op sociale media

Twitter heeft ze. En Instagram, Tumblr en YouTube. En ook Facebook doet mee. Maar wat zijn hashtags nu eigenlijk? Hoe kan je ze gebruiken om je horecazaak nog meer zichtbaarheid te geven op het Internet? We leggen het je even uit. Je vind als slot ook de top 50 van de meest gebruikte hashtags. En als bonus, de top van de meestgebruikte hashtags door influencers en social media marketeers voor de horeca in 2023.

okt 19
Een goede eigen website voor je horecazaak maak je met deze 5 tips

Geen enkel horecabedrijf kan nog zonder een eigen website. Zeker nu in de horeca-lockdown dat men terugvalt op takeaway. Maar zelfs al verkoop je geen producten online, dan nog kan je met jouw website jouw bedrijf voorstellen en vertellen wat je te bieden hebt. Enkele tips.

mrt 25
Ook jij als horecaleverancier moet nu blijven communiceren. 5 tips

Het is belangrijk voor horecaleveranciers en andere handelaren om tijdens deze horeca-lockdown te blijven communiceren. Degenen die het blijven doen, zullen het gemakkelijker hebben om hun activiteiten aan het einde van de crisis te hervatten! Het kan met de partners en via Horeca Webzine.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights