Tag: Social Media

sep 18
Social Media: 5 tips voor meer volgers

Een Facebookpagina of Instagram-account heb je in een handomdraai opgezet. Maar daarna begint het pas. Hoe krijg ik volgers? Wat gaan we posten? Heb ik wel genoeg content om in beeld te blijven? Voor de doelgroep relevant zijn én blijven kan knap lastig zijn. Graag helpen we je een handje met deze 5 tips voor Social Media Content.

aug 28
De 3 redenen om Social Media Management in te zetten.

Het gebruik van Social Media is ook voor jou een waardevolle toevoeging in het promoten van je zaak of bedrijf. Lees hier de 3 redenen waarom ook jij Social Media Management moet inzetten.

nov 04
Heb jij al een gedragscode voor het (privé)gebruik van sociale media onder de werktijd? 55% weet het niet.

Nog niet zo heel lang geleden maakte men een duidelijk onderscheid tussen vrije tijd en de tijd dat men aan het werk was voor de baas. Telefoneren deden we met de vaste telefoon thuis, en van de sociale media was er helemaal nog sprake. De doorbraak van mobiele telefonie en sociale media heeft de manier waarop we communiceren voorgoed veranderd. Geldt dat nu ook voor het onderscheid tussen privé en werk?

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je van 14 januari tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights