Tag: snijplank

mrt 01
Chef & Knife: slijperij en messen waar je jarenlang plezier aan beleeft

Een goed koksmes is de beste vriend van de chef en hobbykok. Bij onze Premium Partner Chef & Knife koop je verschillende soorten keukenmessen en messensets waar je jarenlang plezier aan beleeft. Maar je kan er ook terecht voor een originele collectie aan steakmessen, een stevige snijplank, messenblok, magneetstrip of het laten slijpen van je messen. En, wist je dat je ook messen kan leasen?

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights