Tag: smartphone

nov 27
Met deze 8 tips maak je smakelijke foto’s met je smartphone

Een smakelijke foto maken van gerechten met een smartphone kan nogal een uitdaging zijn. Maar ik vind het wel altijd heel leuk om te doen! En al beweer ik niet een foodfotografie-experte te zijn, toch heb ik de afgelopen tien jaar al heel wat handige tips geleerd die ik hier graag deel.

sep 04
Smartphone protocol op restaurant, maar niet voor 2 in bed

Als we een restaurantbezoek graag gezellig willen houden, moet de smartphone op stil. Maar in bed is het geen probleem.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights