Tag: rundsvlees

jun 08
Francesca Sterckx maakt ons een tartaar met Wagyu Hof van Ossel

In nauwe samenwerking met Belgische Keurslagers, wijnhandel Châteaux Vini, Chef &…

mei 23
Topvlees van bij ons: Wagyu Hof van Ossel

In nauwe samenwerking met Belgische Keurslagers, wijnhandel Châteaux Vini, Chef &…

mei 11
Topvlees van bij ons: Duroc d’Olives

In nauwe samenwerking met Belgische Keurslagers, wijnhandel Châteaux Vini, Chef &…

mei 06
Topvlees van bij ons: weetjes en 12 recepten van 6 topchefs

In nauwe samenwerking met Belgische Keurslagers, wijnhandel Châteaux Vini, Chef &…

mei 19
Francesca Sterckx kookt met tong en poten van het varken Duroc d’Olives

In nauwe samenwerking met Belgische Keurslagers, wijnhandel Châteaux Vini, Chef &…

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook tweewekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights