Tag: roken

apr 13
Zelf roken van vlees, vis of groente: de 10 basisregels

Het doel van roken van vlees, vis, groente of wat dan ook, is de ingrediënten te garen…

mei 24
Uitbaters vinden dat personeel de sigaret moet afzweren, ook op het terras

Roken mag allang niet meer binnen in een horecazaak, zowel in België als in Nederland.…

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook tweewekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights