Tag: Quisquater

jun 08
Vis van de maand: heek of mooie meid met een subtiele smaak

Tijdens de campagne ‘Vis van de Maand 2021-22’ i.s.m. het visbedrijf Quisquater uit Dendermonde, lichten we elke maand een vissoort uit met weetjes, kooktechnieken en een uniek recept van Mastercook Patrick Caignau in beeld gebracht door foodfotograaf Bart Tanghe. Als wangetje van de kabeljauw maak jij als abonnee na afloop van de campagne kans op een gesigneerd exemplaar van het boek dat zal worden uitgegeven ten voordele van een goed doel. De keuze van de chef viel deze maand op heek of mooie meid met een subtiele smaak.

nov 24
Vis van de maand: zeebaars, lijngevangen een ware delicatesse

Tijdens de campagne ‘Vis van de Maand 2021-22’ i.s.m. het visbedrijf Quisquater uit Dendermonde, lichten we elke maand een vissoort uit met weetjes, kooktechnieken en een uniek recept van Mastercook Patrick Caignau in beeld gebracht door foodfotograaf Bart Tanghe. Als wangetje van de kabeljauw maak jij als abonnee na afloop van de campagne kans op een gesigneerd exemplaar van het boek dat zal worden uitgegeven ten voordele van een goed doel. De keuze van de chef viel deze maand op zeebaars, lijngevangen een ware delicatesse.

okt 22
Vis van de maand: zeetong, een ware delicatesse

Tijdens de campagne ‘Vis van de Maand 2021-22’ i.s.m. het visbedrijf Quisquater uit Dendermonde, lichten we elke maand een vissoort uit met weetjes, kooktechnieken en een uniek recept van Mastercook Patrick Caignau in beeld gebracht door foodfotograaf Bart Tanghe. Als wangetje van de kabeljauw maak jij als abonnee na afloop van de campagne kans op een gesigneerd exemplaar van het boek dat zal worden uitgegeven ten voordele van een goed doel. De keuze van de chef viel deze maand op zeetong, een ware delicatesse.

feb 02
Campagne ‘Vis van de Maand 2021-22’ gelanceerd

In nauwe samenwerking met het gereputeerde visbedrijf Quisquater uit Dendermonde, Mastercook Patrick Caignau en foodfotograaf Bart Tanghe lanceert Horeca Webzine de campagne 'Vis van de Maand 2021-22'. Elke maand wordt een vissoort uitgelicht met weetjes, kooktechnieken en een uniek recept rekening houdend met de seizoenen en welke soort extra promotie verdient. En als wangetje van de kabeljauw maak jij als abonnee na afloop van de campagne kans op een gesigneerd boek dat zal worden uitgegeven ten voordele van een goed doel.

Geverifieerd door MonsterInsights