Tag: premium partner

mrt 18
Slechts 1 voorwaarde om 1 jaar gratis te genieten van alle voordelen als Premium Partner

Maart is de vertrouwde maand waarin verhuurmaatschappijen, makelaars en horecaleverancier hun partnerschap met Horeca Webzine hernieuwen. Nog geen partner? Klik de link voor 31 maart; je kan nu één jaar gratis genieten van alle voordelen, en dat zijn er heel wat. Er is maar één voorwaarde.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights