Tag: post-covid

feb 19
Negatief testbewijs wordt mogelijk toegangskaart voor Nederlandse horeca

De Nederlandse ministeries van Economische zaken en Volksgezondheid bekijken of massaal testen tegen COVID-19 en haar varianten de economie op korte termijn kan heropenen en we met een negatief testbewijs dan versneld op restaurant of café kunnen.

nov 23
Het coronamoment 2020 van… Jo Vlerick (Asian Taste)

Donderdagavond, een beetje regen en wind, maar vooral donker, heel donker. Wat een groot verschil met het aan huis leveren tijdens de eerste lockdown in de lente. Men ziet de huisnummers niet, de GPS werkt niet precies in bepaalde nieuwe wijken, men verliest veel tijd. Het zal ongetwijfeld voor vele cateraars herkenbaar zijn. En toch is het allemaal geen kommer en kwel. We nemen hier een positief moment over die Jo Vlerick van Asian Taste in Oosterzele overkwam.

jul 02
Horeca van over de gehele wereld post-covid in 19 alleszeggende beelden

We tonen vandaag de horeca post-covid in 19 alleszeggende beelden

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights