Tag: podcast

okt 31
Sabine Goethals in gesprek met Piet Huysentruyt. Luister en kijk naar de podcast

Sabine Goethals praat met Piet Huysentruyt, Vlaanders bekendste tv-chef na enkelen die hem voor gingen, over zijn rijkgevulde carrière, over zijn liefde voor zijn school waar hij studeerde, zijn bewondering voor zijn ouders, zijn passie voor koken tot en met de gastronomie die hij eerst vertaalde in zijn restaurant in Wortegem-Petegem* en daarna in La Douce France: Likoké* die nu in handen is van zoon Cyriel. Bovenal blijft het ook in dit gesprek opvallen: Piet blijft altijd Piet!

nov 19
Live Podcast Event van Satellite Gourmet tijdens Horeca Expo 2021

Tijdens Horeca Expo - van 21 tot en met 25 november - kan je in hall 8, stand 8315 mee aan tafel met Sabina Goethals (Satellite Gourmet) om live te luisteren naar haar podcast met boeiende praatgasten over thema's die de gastronomie en horeca aanbelangen. Twee uur na de opname kan je de podcast herbeluisteren via deze pagina.

mei 25
Sabine Goethals in gesprek met Peter Goossens. Luister naar de podcast

In deze podcast praat Sabine Goethals van Satellite Gourmet met Peter Goossens. De chef en zaakvoerder van het Hof van Cleve in Kruishoutem vertelt met het grootste gemak over zijn grootste passie: de horeca, zijn eigen gastronomische identiteit. Maar Peter Goossens heeft het ook over zijn ‘deugnieterijen’ aan Hotelschool Ter Duinen. Enkele ‘sappige’ verhalen steken de kop op.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights