Via een koksforum kwamen we volgende vraag tegen: "Wij gaan binnenkort eten in het driesterren restaurant Hof van Cleve. Is men verplicht pak met das aan te doen of kan men hier gewoon gaan eten met een mooi hemd en jeans." Stof genoeg om even uit te zoeken of Hof van Cleve wel een dresscode heeft. En, die is er.
In deze podcast praat Sabine Goethals van Satellite Gourmet met Peter Goossens. De chef en zaakvoerder van het Hof van Cleve in Kruishoutem vertelt met het grootste gemak over zijn grootste passie: de horeca, zijn eigen gastronomische identiteit. Maar Peter Goossens heeft het ook over zijn ‘deugnieterijen’ aan Hotelschool Ter Duinen. Enkele ‘sappige’ verhalen steken de kop op.
Als gevolg van COVID-19 werd de 18de Gault&Millau-gids deze week noodgedwongen digitaal voorgesteld. Heel wat Mastercooks kregen ‘goede punten’ en werden genomineerd. Vaste waarden Mastercooks Christophe Hardiquest en Peter Goossens behouden hun topscore met 19,5/20. We gingen digitaal op de koffie met de topchefs om te praten over de Belgische keuken en het belang van […]