Tag: Patrrick Caignau

feb 02
Campagne ‘Vis van de Maand 2021-22’ gelanceerd

In nauwe samenwerking met het gereputeerde visbedrijf Quisquater uit Dendermonde, Mastercook Patrick Caignau en foodfotograaf Bart Tanghe lanceert Horeca Webzine de campagne 'Vis van de Maand 2021-22'. Elke maand wordt een vissoort uitgelicht met weetjes, kooktechnieken en een uniek recept rekening houdend met de seizoenen en welke soort extra promotie verdient. En als wangetje van de kabeljauw maak jij als abonnee na afloop van de campagne kans op een gesigneerd boek dat zal worden uitgegeven ten voordele van een goed doel.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights