Tag: nieuws

Via Horeca Webzine, het interactief online horecamagazine vind je alle nieuws van en voor uitbaters van een horecazaak in België en Nederland

jun 18
Horecanieuws 25: Euro-Toques, minder ziekteverzuim en rolschaatsende kelner

In de afgelopen dagen mochten we weer heel wat nieuws uit de horecasector optekenen. De opmerkzaamste zijn dat Euro-Toques Belgium verder gaat met twee voorzitters, dat volksrestaurant VORK al meer dan 400 horecamedewerkers opleidde en er minder ziektverzuim is in de Nederlandse horeca. We sluiten het rijtje van nieuwsfeiten uit de horecasector deze week af met de achtttiende zaak van Gunther Wauters, het hoogste restaurant van de Benelux, een authentiek Italiaans restaurant in Bornem en de rolschaatsende ober Enes.

jun 11
Horecanieuws 24: minder vacatures bij VDAB en gratis opleiding bij de horecabrigade

In de afgelopen week mochten we weer heel wat nieuws uit de horecasector optekenen. De opmerkzaamste zijn de minder vacatures bij VDAB voor studentenjobs, de Zottegemse horeca die niet te spreken is over de late communicatie, de horecabrigade en de nieuwe Nederlandse regels voor Aziatische restaurants. De drie gezusters van Noordwijkhout, de onbekende Catelaanse sterren, Nick Bril en acht Bornemse cafés sluiten het rijtje van nieuwsfeiten uit de horecasector deze week af.

jun 01
Horecanieuws 22: toolbox, Horeca Middenkempen, Karen Hallemans en Horeca flitscontroles

In de afgelopen week mochten we weer heel wat nieuws uit de horecasector optekenen. De opmerkzaamste zijn de lancering van de toolbox voor horeca-uitbaters en eventorganisatoren, de decennia intense en vruchtbare samenwerking van Horeca Middenkempen en Karen Hallemans die Christiaan Michiels opvolgt als voorzitter van Horeca Mechelen. Horeca Van Zon die de fakkel terug meeneemt naar Lommel en de Horeca Flitscontroles in juni sluiten het rijtje van nieuwsfeiten uit de sector af.   

mei 22
Tips om je volgers aan het lachen te brengen. 25 culinaire mopjes als bonus

Maak je publiek (ook online) aan het lachen zodat er een prettige sfeer ontstaat. Dit helpt mee om goed contact met hen te krijgen en het zorgt er ook voor dat ze je verhaal beter onthouden.

mei 02
Wereld Tonijn Dag: 4 gezonde en duurzame alternatieven voor tonijn

Word een tonijnvrij restaurant, en toon aan dat je begaan bent met de gezondheid van je gasten en de natuur. Er zijn tal van alternatieven voor tonijn.

feb 24
24 februari: Werelddag van de Barkeeper

Was barkeepen nog al te vaak een tweede beroep of overgangswerk voor studenten, de kijk op barkeeping of bartending als carrière is de laatste decennia echter over de hele wereld veranderd. Barkeeper is dankzij de ‘European Bartender School’ en de vele opleidingen een beroep geworden door keuze in plaats van uit noodzaak.

jan 06
Driekoningen: snoep, 3 cadeautjes en een boon in de taart

Zonder taart of pannenkoeken is Driekoningen niet compleet. Wie de boon in het gebak vindt, is even koning en mag een papieren kroon op het hoofd zetten.

dec 19
Deze toppers blazen met ons de kaarsjes uit in 2024

In 2024 bestaat Horeca Webzine 5 jaar. En dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Dankzij 21 toppers - horecazaken, cateringbedrijven, feestzalen en horecaleveranciers - kunnen we een heel jaar lang jullie - onze abonnees en volgers op sociale media - blij maken via 50 eenvoudige winacties. Maak kennis met deze toppers die samen met ons de kaarsjes uitblazen en zie ook hoe jij aanspraak kan maken op één van de 250 geschenken die over 50 weken worden verloot.  

nov 29
Búni: 2 dynamische zussen met unieke interieuroplossingen voor de horeca

Eurochair Projects, een gevestigd familiebedrijf met op maat gemaakte B2B-interieuroplossingen, maakt met trots een nieuw hoofdstuk bekend. Onder leiding van de dynamische zussen, Ann-Sophie en Geraldine Behaegel, introduceert Eurochair Projects een verfrissende identiteit onder de naam Búni.

nov 03
Luidruchtige kinderen in restaurant: zowat € 50 boete

Te luidruchtige kinderen die van het restaurant een speeltuin maken, levert boze blikken en gezucht op van de overige klanten, maar ook van het restaurantspersoneel. Sommige restaurants leggen hiervoor een boete op.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights