Tag: mondmaskers

nov 29
Weinig perspectief voor Nederlandse horeca. Steunpakket wel voldoende?

Diverse cafés en restaurants in Nederland sluiten tijdelijk de deuren vanwege de aangescherpte coronamaatregelen die zondag zijn ingegaan. Maar het lobbywerk van KHN ontgoochelt bij de horeca. Wel is de Koninklijke Horeca Nederland (KHN) redelijk tevreden over de uitbreiding van het steunpakket voor bedrijven.

nov 26
Nieuwe coronamaatregelen in de Belgische horeca

Op het overlegcomité van vrijdag 26 november hebben de federale en regionale topministers weer nieuwe coronamaatregelen beslist die per direct ingang hebben.

nov 18
Worden mondmaskers in de horeca een normaliteit?

Op het overlegcomité van woensdag 17 november hebben de federale en regionale topministers beslist dat de horecazaken dag en nacht open mogen blijven, maar dat vanaf zaterdag 20 november de gasten weer mondmaskers moeten dragen. Voor privéfeesten en publieke events in feestzalen zijn er vernieuwde maatregelen omtrent de coronapas.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights