Tag: marketing

aug 18
De 5 redenen om ook met bierkaartjes je zaak of event te promoten

Wist je dat bedrukte bierkaartjes of bierviltjes perfect werken voor de promotie van jouw bedrijf of event? Bij heel wat drukkers kan je ze laten drukken, maar er is nu een nieuwe speler op de markt: bierkaartjes.com.

dec 09
Location based Marketing: 5 redenen waarom ook jij er aandacht moet aan besteden

Wanneer je denkt dat mond-aan-mond-reclame voldoende is om nieuwe gasten naar je horecazaak te lokken, dan is het tijd om je marketingaanpak te herzien. We vertellen je hier alles over Location based Marketing.

mrt 25
Ook jij als horecaleverancier moet nu blijven communiceren. 5 tips

Het is belangrijk voor horecaleveranciers en andere handelaren om tijdens deze horeca-lockdown te blijven communiceren. Degenen die het blijven doen, zullen het gemakkelijker hebben om hun activiteiten aan het einde van de crisis te hervatten! Het kan met de partners en via Horeca Webzine.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights