Tag: mārie

feb 03
Opcanner Anker, hospitality in optima forma anno 2021

De jachthaven van Kanne aan het Albertkanaal bestaat 28 jaar en heeft sinds 8 jaar een modern gebouw als ‘kantine’ waarin nu sinds anderhalf jaar café-restaurant Opcanner Anker huisvest. Maak kennis met het nieuwste lid van mārie, onze community van gezellige horecazaken, waar zes abonnees van Horeca Webzine de komende weken kans maken op een ‘gastro mārie bon’.

jan 20
De Griekse Frituur – O Geros in Genk, niet zomaar een Griek

‘De Griekse Frituur’ en het gastronomische restaurant van ‘O Geros’ van de heel ondernemende familie Nelles-Tzamouranis smolten in 2020 samen tot een Grieks eethuis. Easy, shared, restyled, healthy en cosy Greek street food zijn er de sleutelwoorden. Maak kennis met Vanilla, Sari, Mariane, Anna en Marcel.

dec 02
Restaurant Lautrec: ook takeaway tijdens W-E en eindejaar 2020

In betere tijden kan je bij Lautrec in Bredene uitgebreid dineren of proeven van een kleiner gerecht terwijl je geniet van een mooi zicht op de duinen. Het personeel bedient je maar al te graag met een glimlach. Maar ook nu in de horeca-lockdown zit het team niet stil en biedt een mooi aanbod afhaalgerechten aan tijdens het weekend en de aankomende eindejaarsfeesten. Maak kennis met het nieuwste lid van mārie, onze community van gezellige horecazaken, waar je als abonnee van Horeca Webzine de komende weken kans maakt op een ‘gastro…

nov 10
De Bralle: casual dining, maar in 2020 vooral heerlijke takeaway

De Bralle is in betere tijden een casual dining restaurant waar streekproducten hoog aangeschreven staan en kwaliteit boven alles! Je kan er in de authentieke setting van een oude smederij sfeervol genieten, wegdromen en er koeien spotten vanop het terras met een heerlijk Heuvellands wijntje in de hand! Maar tijdens de horeca-lockdown zitten Pieter en Salima niet stil. Zowel ‘s middags als ‘s avonds kan je er op bestelling gerechten afhalen. In het weekend zelfs warme burgers! Maak kennis met het nieuwste lid van mārie, onze community van gezellige horecazaken, waar…

nov 04
Met deze cadeaubon bereiken de leden van mārie meer gasten

Een 'gastro mārie bon' is een leuke cadeaubon om te geven én te krijgen! De bon kan snel en gemakkelijk online worden aangekocht om te geven aan vrienden, familie of collega's die de cadeaubon dan kunnen inruilen bij één of meerdere leden van mārie, onze community van gezellige horecazaken.

nov 03
Nu ook Brasserie Leon in Gentbrugge na 4 jaar Bonaparte in Eke

Sinds halfweg december 2019 open en gestart met grote beloftes. Timothy Chalmet en Pieter Claessens beloofden namelijk dat Brasserie Leon aan de Brusselsesteenweg in Gentbrugge een ‘topbrasserie’ zou worden. Corona stak er een stokje tussen, al bleven de heren niet bij de pakken zitten. Maak kennis met het nieuwste lid van mārie.

okt 05
De Soete’rie: moderne gerechten met seizoens- en streekproducten

Genieten van hedendaagse en moderne gerechten in een gezellig en sfeervol kader daarvoor moet je in restaurant De Soete’rie te Eernegem zijn. Chef Paul Soete heeft er vooral aandacht voor seizoens- en streekproducten die hij ook verwerkt in gerechten voor bij je thuis. Maak kennis met het nieuwste lid van mārie, onze community van gezellige […]

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights