Tag: luchtzuivering

mrt 09
DCP bv: reeds meer dan 30 jaar technisch installateur en service provider

Met reeds meer dan 30 jaar ervaring als technisch installateur en service provider helpt DCP bv je met luchtzuivering, LED-verlichting en met het elektriciteitsnet in je onderneming te verbeteren. Reeds 30 jaar Reeds 30 jaar is Peter De Clercq – oprichter van DCP bv – technisch installateur en service provider, al was dat niet zo […]

dec 10
Airprotecting.com pakt het coronavirus aan met UV-C licht

DCP BV, het bedrijf die Airprotecting.com beheert, bestaat meer dan 30 jaar als technisch installateur en service provider. Het coronatijdperk zorgt voor andere noden. We moeten het virus zo beperkt mogelijk ons leven laten beïnvloeden. Dat kan op verschillende manieren: handgel, mondmaskers, afstand houden,… Een bijkomende manier is het virus met alle technologische middelen bestrijden. De missie van Airprotecting.com is met UV-C licht de rondzwevende virussen te doden zonder mens en dier in gevaar te brengen.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je van 14 januari tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights