Tag: leveranciers

jan 03
Horeca-ondernemers: “Vergeet je leveranciers niet!” Advies en 8 tips voor een financieel stappenplan.

Het zijn moeilijke tijden voor alle horeca-ondernemers. Velen kunnen hun leveranciers niet meer betalen. Al zetten heel veel leveranciers van wie de sector al altijd de beste producten en service heeft gehad, nu het mes niet op de keel van hun klanten. Maar hoelang kunnen zij dit volhouden? Misschien tijd om een financieel stappenplan op te zetten of die te evalueren.

mrt 01
Chef & Knife: slijperij en messen waar je jarenlang plezier aan beleeft

Een goed koksmes is de beste vriend van de chef en hobbykok. Bij onze Premium Partner Chef & Knife koop je verschillende soorten keukenmessen en messensets waar je jarenlang plezier aan beleeft. Maar je kan er ook terecht voor een originele collectie aan steakmessen, een stevige snijplank, messenblok, magneetstrip of het laten slijpen van je messen. En, wist je dat je ook messen kan leasen?

feb 26
Serveer jij ook halal ‘varkensvlees’ in 2021?

Een Amerikaans bedrijf heeft een vleesloos varkensvleesproduct gelanceerd. "Impossible Pork", het nieuwste aanbod van het Amerikaanse bedrijf "Impossible Foods", debuteerde vorig jaar op de CES technologieconferentie in Las Vegas. en heeft nu een groot succes.

okt 21
Overheid, vergeet de horecaleveranciers niet!

Met de sluiting van de horeca bloeden nog veel andere sectoren waarvan het klantenbestand vooral bestaat uit horecazaken: cafés, restaurants, cateraars en niet te vergeten de feestzalen die al van halfweg maart zwaar getroffen worden door de coronamaatregelen.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights