Een geheel jaar stelt Horeca Webzine in een reeks van 40 artikels de leden en hun specialiteiten voor van 'The Mastercooks of Belgium®', de dynamische en prestigieuze culinaire vereniging van België. In dit derde artikel stellen we weer drie meesterkoks voor bij wie je als abonnee kans maakt op een Box Bon Moments t.w.v. €100.
Terwijl al heel wat andere sectoren weer werken op een aanvaardbaar post-covid-niveau, hebben cateraars en feestzaaluitbaters nog steeds geen enkel perspectief om feesten in te plannen. Onder impuls van Ilse Delaere is een werkgroep aan de slag om daar verandering in te brengen en roept alle collega's op om lid te worden van de Facebookgroep 'Catering & Feestzalen'.
Koen kweekt de strafste peper ter wereld: de Caroline Reaper. Met de oogst maakt hij onder meer de ‘Fonsies Insane Hot Sauce’ en de 'Fonsies Insane Russian Roulette' waarmee hij iedereen pikant wil leren eten.
Horeca Webzine viert haar eerste verjaardag en mag 14 abonnees uitnodigen in Mistinguett, Hashtag Food, Ghent Marriott Hotel, Route 46 American Resto, Sarriette, Eetkaffee Eddy, Restaurant De Pastorie en Bystrò Jamien. Waag je kans voor 29 augustus 2020 om een uitnodiging in de wacht te slepen.
Onder impuls van Wesley Croes van De Postelein in Kortessem lanceert Horeca Webzine een oproep aan alle Vlaamse cateraars en uitbaters van feestzalen om ons foto’s te sturen.
Hier laten we je de mooiste foto's zien van de restaurants waar je terecht kan voor een goed stuk vlees. Alleen voor échte carnivoren.
Een geheel jaar stelt Horeca Webzine in een reeks van 40 artikels de leden en hun specialiteiten voor van 'The Mastercooks of Belgium®', de dynamische en prestigieuze culinaire vereniging van België. In dit derde artikel stellen we weer drie meesterkoks voor bij wie je als abonnee kans maakt op een Box Bon Moments t.w.v. €100.
Een geheel jaar stelt Horeca Webzine in een reeks van 40 artikels de leden en hun specialiteiten voor van 'The Mastercooks of Belgium®', de dynamische en prestigieuze culinaire vereniging van België. In dit derde artikel stellen we weer drie meesterkoks voor bij wie je als abonnee kans maakt op een Box Bon Moments t.w.v. €100.
We tonen vandaag de horeca post-covid in 19 alleszeggende beelden