Tag: Lekker van bij ons

feb 01
Derde editie “Week van het Witloof” van 1 tot 7 februari 2024

Na de succesvolle eerste edities organiseert VLAM van 1 tot 7 februari 2024 voor de derde keer de "Week van het Witloof". De troeven van witloof zijn groot. Het maakt deel uit van ons culinair erfgoed, het is toepasbaar in alle soorten keukens en in verschillende bereidingswijzen. Bovendien is witloof caloriearm en budgetvriendelijk.

nov 20
Viskok van het Jaar 2024: Gilles Pauwels van Vis Ateljee in Pittem

Ook dit jaar ging VLAM, het Vlaams centrum voor Agro- en Visserijmarketing, op zoek naar de ‘Viskok van het Jaar’. Tijdens deze 34ste editie daagde VLAM samen met de vakjury chefs uit om zo creatief mogelijk aan de slag te gaan met de ‘Vis van het Jaar’. Deze eer ging dit jaar naar schartong. Vijf finalisten namen het maandag 20 november live tegen elkaar op tijdens de vakbeurs Horeca Expo te Gent.

nov 15
The Potato Club: 10 recepten met aardappelen voor topchefs

Een klassieker in de keuken en toch verrassend anders. De Belgische aardappel is niet meer weg te denken in de horeca en is nog steeds populair als klassiek bijgerecht zoals kroketten of frietjes. Ook voor je klanten is de aardappel een evidentie op het bord en een veelgemaakte keuze voor thuisbereide maaltijden. Toch kunnen onze Belgische aardappelen nog zoveel méér dan scoren in een traditioneel recept, want de culinaire mogelijkheden zijn eindeloos! 

jan 15
Week van het konijn 2023. Weetjes en inspirerende recepten

Van 25 januari tot en met 1 februari 2023 organiseert VLAM, onder de koepel 'Lekker van bij ons', opnieuw de 'Week van het Konijn'. Een mooie gelegenheid voor je als chef om mee te genieten van de publiciteit van deze campagne en jouw gasten een heerlijk gerecht met konijn in je menu aan te bieden.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights