Tag: LED

mrt 09
DCP bv: reeds meer dan 30 jaar technisch installateur en service provider

Met reeds meer dan 30 jaar ervaring als technisch installateur en service provider helpt DCP bv je met luchtzuivering, LED-verlichting en met het elektriciteitsnet in je onderneming te verbeteren. Reeds 30 jaar Reeds 30 jaar is Peter De Clercq – oprichter van DCP bv – technisch installateur en service provider, al was dat niet zo […]

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights