Tag: kookwedstrijd

nov 20
Viskok van het Jaar 2024: Gilles Pauwels van Vis Ateljee in Pittem

Ook dit jaar ging VLAM, het Vlaams centrum voor Agro- en Visserijmarketing, op zoek naar de ‘Viskok van het Jaar’. Tijdens deze 34ste editie daagde VLAM samen met de vakjury chefs uit om zo creatief mogelijk aan de slag te gaan met de ‘Vis van het Jaar’. Deze eer ging dit jaar naar schartong. Vijf finalisten namen het maandag 20 november live tegen elkaar op tijdens de vakbeurs Horeca Expo te Gent.

nov 06
BBQ Black Box op 29-30 juni ’24: schrijf je nu in

Het BBQ-team Wettels On Fire uit Ninove bestaat 10 jaar en dit zal, net als het vijfjarig bestaan van Horeca Webzine in 2024, niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom stelt WBQA - World Barbecue Association - voor het eerst het Black Box Culinair BBQ-kampioenschap voor. Dit zal doorgaan op 29 en 30 juni 2024 op de Graanmarkt en het Twijnsterplein in Ninove. 

aug 17
Culibel bekroont ook in 2024 de beste terrine van België

Voor de derde keer op rij gaat Culibel, een vereniging die reeds meer dan 40 jaar horecazaken in Vlaanderen samen brengt, samen met de businesspartners op zoek naar de beste terrine van België. Het thema dit jaar is haas en kweepeer. Met de organisatie van deze kookwedstrijd wil Culibel onze Belgische topproducten promoten.

jul 01
De finalisten van de wedstrijd ‘Eerste Kok van België 2024’ zijn bekend!

Op maandag 2 oktober 2023 vindt op de CERIA Campus in Brussel de finale plaats van de nationale meesterschapswedstrijd ‘Eerste Kok van België’. De leesjury van Club Prosper Montagné selecteerde op basis van een recept van opgevulde kwartel en zwezeriken vijf finalisten. Maak er kennis mee!

apr 26
Florian De Ruyck bekroond tot ‘The Star of Belgian Cuisine 2020-2021’

De winnaar van de prestigieuze wedstrijd ‘The Star of Belgian Cuisine 2020-2021’ is bekend: Florian De Ruyck van restaurant Alain Bianchin in Overijse. Hij en zijn team zullen België in oktober ook vertegenwoordigen tijdens de Global Chefs Challenge. Horeca Webzine wenst het team een dikke proficiat! The Star of Belgian Cuisine The Star of Belgian […]

jan 27
Wedstrijd ‘The Star of Belgian Cuisine 2021’ uitgesteld

De wedstrijd The Star of Belgian Cuisine zal niet doorgaan op 31 januari 2021. Dat hebben de organisatoren besloten wegens de coronamaatregelen. Het evenement van ‘The Mastercooks of Belgium’ zou dit weekend doorgaan in de culinaire campus COOVI in Anderlecht. Een nieuwe datum is nog niet bekend. The Star of Belgian Cuisine The Star of […]

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights