Horeca Webzine besteedt graag aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten van Frank Fol, The Vegetables Chef. Vandaag zetten we de reeks verder met paddenstoelen; van champignon tot cantharel.
Ook dit jaar delen we hier het ABC met leuke recepten en kooktips voor zowel de horeca professional als de hobbykok.
Horeca Webzine besteedt graag aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten van Frank Fol, The Vegetables Chef. En jij als abonnee maakt tweemaandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Vandaag: pastinaak die voor ons allang geen vergeten groente meer is.
Horeca Webzine besteedt graag aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten van Frank Fol, The Vegetables Chef. En jij als abonnee maakt tweemaandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Vandaag: grondwitloof, een iconische Belgische groente.
Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine tijdens het 'Internationaal Jaar van Groenten en Fruit 2021' in een serie van 52 artikels extra aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten. En jij als abonnee maakt maandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Vandaag zetten we de serie verder met de rode biet.
Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine tijdens het 'Internationaal Jaar van Groenten en Fruit 2021' in een serie van 52 artikels extra aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten. En jij als abonnee maakt maandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Vandaag zetten we de serie verder met knolselder.
Tijdens het ‘Internationaal Jaar van Groenten en Fruit 2021’ gelanceerd door de Verenigde Naties besteedt Horeca Webzine samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – in een serie van 52 artikels extra aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten. En jij als abonnee maakt maandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Bij wijze van introductie geven we je hier alvast 51 kooktechnieken om gevarieerd groenten te verwerken en bereiden.
Qu Dongyu, directeur-generaal van de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties, gaf op 16 december het startsein van het Internationaal Jaar van Groenten en fruit 2021. Verbeteren van de duurzame voedselproductie door middel van innovatie en technologie om zo voedselverspilling tegen te gaan is zijn doelstelling. Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine een geheel jaar lang extra aandacht aan de basis van onze voeding. En jij als abonnee maakt maandelijks kans om 'De Grote Groentebijbel' te winnen. Lees hieronder hoe.