Tag: kooktips

jan 09
Paddenstoelen: van champignon tot cantharel

Horeca Webzine besteedt graag aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten van Frank Fol, The Vegetables Chef. Vandaag zetten we de reeks verder met paddenstoelen; van champignon tot cantharel. 

okt 05
Het ABC recepten en kooktips winter 2022

Ook dit jaar delen we hier het ABC met leuke recepten en kooktips voor zowel de horeca professional als de hobbykok.

jan 16
Pastinaak, voor ons geen ‘vergeten groente’ meer

Horeca Webzine besteedt graag aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten van Frank Fol, The Vegetables Chef. En jij als abonnee maakt tweemaandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Vandaag: pastinaak die voor ons allang geen vergeten groente meer is.

jan 02
Grondwitloof, een iconische Belgische groente

Horeca Webzine besteedt graag aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten van Frank Fol, The Vegetables Chef. En jij als abonnee maakt tweemaandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Vandaag: grondwitloof, een iconische Belgische groente.

feb 04
#IYFV2021: rode biet, al eeuwen een lekkere én voedzame groente

Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine tijdens het 'Internationaal Jaar van Groenten en Fruit 2021' in een serie van 52 artikels extra aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten. En jij als abonnee maakt maandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Vandaag zetten we de serie verder met de rode biet.

jan 14
#IYFV2021: knolselder, van selinon tot chips

Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine tijdens het 'Internationaal Jaar van Groenten en Fruit 2021' in een serie van 52 artikels extra aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten. En jij als abonnee maakt maandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Vandaag zetten we de serie verder met knolselder.

jan 02
#IYFV2021: 51 kooktechnieken voor groenten

Tijdens het ‘Internationaal Jaar van Groenten en Fruit 2021’ gelanceerd door de Verenigde Naties besteedt Horeca Webzine samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – in een serie van 52 artikels extra aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten. En jij als abonnee maakt maandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Bij wijze van introductie geven we je hier alvast 51 kooktechnieken om gevarieerd groenten te verwerken en bereiden.

dec 27
VN roept 2021 uit als internationaal jaar van groenten en fruit

Qu Dongyu, directeur-generaal van de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties, gaf op 16 december het startsein van het Internationaal Jaar van Groenten en fruit 2021. Verbeteren van de duurzame voedselproductie door middel van innovatie en technologie om zo voedselverspilling tegen te gaan is zijn doelstelling. Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine een geheel jaar lang extra aandacht aan de basis van onze voeding. En jij als abonnee maakt maandelijks kans om 'De Grote Groentebijbel' te winnen. Lees hieronder hoe.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je van 14 januari tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights