Tag: koninklijke horeca nederland

nov 29
Weinig perspectief voor Nederlandse horeca. Steunpakket wel voldoende?

Diverse cafés en restaurants in Nederland sluiten tijdelijk de deuren vanwege de aangescherpte coronamaatregelen die zondag zijn ingegaan. Maar het lobbywerk van KHN ontgoochelt bij de horeca. Wel is de Koninklijke Horeca Nederland (KHN) redelijk tevreden over de uitbreiding van het steunpakket voor bedrijven.

nov 12
“Genoeg gegeven, doe je deuren niet dicht om 19u” (KHN)

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) geeft volledige steun aan de uitbaters die de avondsluiting van hun café of restaurant naast zich neerleggen. "De horeca gaat hélemaal niet dicht om 19 uur", zo klinkt het strijdbaar bij de voorzitter Robèr Willemsen.

sep 22
Massale annuleringen in Nederlandse horeca door coronapas

De verplichte controle op de coronapas door de horeca heeft tot gevolg dat verschillende zaken te kampen hebben met annuleringen van feesten en partijen. Ook krijgen restaurants veel vragen of ze coronatoegangsbewijzen inzetten.

sep 09
Nederlandse horeca pleit voor verlenging steun

Coronasteunmaatregelen om de horeca door de crisis te helpen, moeten ook na 1 oktober in stand blijven. Die herhaalde oproep deed Koninklijke Horeca Nederland (KHN) dinsdag in de Tweede Kamer.  De horecabranchevereniging sprak onder meer over de financiële problemen waarmee horeca-ondernemers kampen na 1,5 jaar gebukt te gaan onder de pandemie. Het kabinet kondigde eerder […]

dec 09
Geen versoepelingen voor Nederlandse horeca op 1 januari

Versoepelingen lijken er na de persconferentie van gisteren niet in te zitten voor de horeca. Met het stijgend aantal besmettingen lijkt er ook weinig perspectief te zijn. Ondertussen komt de overheid over de brug met extra steun voor de sector.

dec 08
Gelekte notitie: “Openen van restaurants zal coronabesmettingen doen dalen!”

In de Nederlandse Tweede Kamer wordt met verbazing gereageerd op een gelekte notitie van het ministerie van Economische Zaken. Daarin staat dat het openen van restaurants het aantal coronabesmettingen eerder zal doen dalen dan stijgen. Koninklijke Horeca Nederland hoopt dat de horeca morgen meteen open kan.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je van 14 januari tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights