Tag: kennisbank

okt 31
Bedrijfscateringkok: de voordelen en 4 super vacatures

Werken in de horeca is verrassend veelzijdig. Het is een dynamische branche waarin geen dag hetzelfde is. En er zijn ontzettend veel verschillende locaties en functies waar je voor kunt kiezen. Bijvoorbeeld chef of kok in de cateringbranche. Er zijn best wel wat voordelen in verhouding met het werken in een klassiek restaurant. We lichten vier vacatures uit voor bedrijfscatering.

okt 09
Nog een selectie van 50 culinaire weetjes door topchefs

Wie graag zijn algemene culinaire kennis test, kan op Horeca Webzine terecht voor online quizzen van allerlei slag. Met onderstaande selectie van weetjes heb je alvast een grote voorsprong op je collega's.

nov 09
Waarom ontdooit een vriezer als de omgevingstemperatuur lager dan 10°C is?

Eén van de redacteuren van de NRC wetenschapsredactie kwam tijdens het uitzoeken van een nieuwe vriezer achter een bijzondere vaststelling. De meeste vriezers werken niet of heel slecht als de omgevingstemperatuur onder de 10°C komt.

okt 10
Een fout gemaakt? 6 tips om die recht te zetten

Iedereen die zich inzet op het werk, verplichtingen én verwachtingen nakomt, maakt onvermijdelijk fouten. En daarom is een fout maken eerder een pluspunt dan een schande. Hierbij enkele tips hoe je jouw fout(en) kan rechtzetten.

okt 07
Spareribs zijn genderneutraal. De 9 redenen waarom je ze moet bestellen

Komt date-night er weer aan en heb je geen idee wat je moet eten? Geen zorgen. Spareribs zijn het antwoord. En wel om onderstaande 9 redenen. Eén ervan is dat ze genderneutraal zijn.

okt 01
Nog 20 redenen waarom een job in de horeca de beste is

Heb jij ook nog leuke redenen om een job aan te nemen in de horeca? Noteer ze dan hieronder als een reactie.

dec 26
Deze informatie moet op een etiket staan in 2022

Verpak je levensmiddelen? Dan moet je op het etiket de voedingswaarde vermelden, zoals de hoeveelheid vetten, eiwitten of koolhydraten. Lees hier wat er nog meer over de voedingswaarde op het etiket moet (of mag) en ook hoe het erop moet staan in 2021.

okt 19
Een goede eigen website voor je horecazaak maak je met deze 5 tips

Geen enkel horecabedrijf kan nog zonder een eigen website. Zeker nu in de horeca-lockdown dat men terugvalt op takeaway. Maar zelfs al verkoop je geen producten online, dan nog kan je met jouw website jouw bedrijf voorstellen en vertellen wat je te bieden hebt. Enkele tips.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights