Tag: IYFV2021

jun 03
#IYFV2021: doperwten, lekkere lentegroente, maar eigenlijk fruit

Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine tijdens het 'Internationale Jaar van Groenten en Fruit 2021' in een serie van 52 artikels extra aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten. En jij als abonnee maakt maandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Vandaag zetten we de serie verder met doperwten, een overheerlijke lentegroente, maar botanisch gezien eigenlijk fruit.

mei 12
Watermeloen is ‘Fruit van het Jaar 2021’

Elk jaar stelt We’re Smart een groente en een fruit gedurende een jaar centraal. Naast heel wat achtergrondinformatie over de producten belicht Frank Fol de culinaire mogelijkheden voor chefs en hobbykoks. In dit speciale Internationale jaar van Groenten en Fruit 2021 zetten we hier al iedere week een groente en/of fruit in de kijker, maar watermeloen is wel uitgeroepen tot Fruit van het Jaar. En jij als abonnee van Horeca Webzine maakt iedere dag deze week kans op een gesigneerd boek van Frank Fol.

mei 10
Paprika is ‘Groente van het Jaar 2021’

Elk jaar stelt We’re Smart een groente en een fruit gedurende een jaar centraal. Naast heel wat achtergrondinformatie over de producten belicht Frank Fol de culinaire mogelijkheden voor chefs en hobbykoks. In dit speciale Internationale jaar van Groenten en Fruit 2021 zetten we hier al iedere week een groente en/of fruit in de kijker, maar paprika […]

mei 10
We’re Smart Academy en ‘5 Radishes Chef Club’ gelanceerd

Topchefs van over de gehele wereld bundelen vanaf vandaag de krachten in de ‘We’re Smart Academy’. Ze delen er hun kennis over de gezonde, ecologische keuken in webinars, handleidingen, kookboeken en Clubhouse-sessies met andere chefs, voedingsbedrijven én consumenten. Tijdens de Week van Groenten en Fruit wordt ook de ‘5 Radishes Chef Club’, een exclusieve club voor de 79 beste groentenrestaurants ter wereld gelanceerd. En jij als abonnee van Horeca Webzine maakt iedere dag kans op een gesigneerd boek van de initiatiefnemer, Frank Fol.

feb 04
#IYFV2021: rode biet, al eeuwen een lekkere én voedzame groente

Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine tijdens het 'Internationaal Jaar van Groenten en Fruit 2021' in een serie van 52 artikels extra aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten. En jij als abonnee maakt maandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Vandaag zetten we de serie verder met de rode biet.

jan 14
#IYFV2021: knolselder, van selinon tot chips

Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine tijdens het 'Internationaal Jaar van Groenten en Fruit 2021' in een serie van 52 artikels extra aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten. En jij als abonnee maakt maandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Vandaag zetten we de serie verder met knolselder.

jan 02
#IYFV2021: 51 kooktechnieken voor groenten

Tijdens het ‘Internationaal Jaar van Groenten en Fruit 2021’ gelanceerd door de Verenigde Naties besteedt Horeca Webzine samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – in een serie van 52 artikels extra aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten. En jij als abonnee maakt maandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Bij wijze van introductie geven we je hier alvast 51 kooktechnieken om gevarieerd groenten te verwerken en bereiden.

dec 27
VN roept 2021 uit als internationaal jaar van groenten en fruit

Qu Dongyu, directeur-generaal van de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties, gaf op 16 december het startsein van het Internationaal Jaar van Groenten en fruit 2021. Verbeteren van de duurzame voedselproductie door middel van innovatie en technologie om zo voedselverspilling tegen te gaan is zijn doelstelling. Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine een geheel jaar lang extra aandacht aan de basis van onze voeding. En jij als abonnee maakt maandelijks kans om 'De Grote Groentebijbel' te winnen. Lees hieronder hoe.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights