Tag: IYFV2021

jun 03
#IYFV2021: doperwten, lekkere lentegroente, maar eigenlijk fruit

Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine tijdens het…

mei 12
Watermeloen is ‘Fruit van het Jaar 2021’

Elk jaar stelt We’re Smart een groente en een fruit gedurende een jaar centraal. Naast…

mei 10
Paprika is ‘Groente van het Jaar 2021’

Elk jaar stelt We’re Smart een groente en een fruit gedurende een jaar centraal. Naast…

mei 10
We’re Smart Academy en ‘5 Radishes Chef Club’ gelanceerd

Topchefs van over de gehele wereld bundelen vanaf vandaag de krachten in de ‘We’re…

feb 04
#IYFV2021: rode biet, al eeuwen een lekkere én voedzame groente

Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine tijdens het…

jan 14
#IYFV2021: knolselder, van selinon tot chips

Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine tijdens het…

jan 02
#IYFV2021: 51 kooktechnieken voor groenten

Tijdens het ‘Internationaal Jaar van Groenten en Fruit 2021’ gelanceerd door de…

dec 27
VN roept 2021 uit als internationaal jaar van groenten en fruit

Qu Dongyu, directeur-generaal van de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde…

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook tweewekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights