Tag: hotel

aug 03
In hotels worden deze 20 voorwerpen het meest gestolen

Handdoeken, badjassen, kussens en zelfs hele matrassen. Meer dan 1.000 hoteleigenaren vertellen welke voorwerpen het vaakst wordt gestolen in hotels.

jul 24
Over het ontbijt in hotels en het ontbijtrestaurant. Met 5 tips en weetjes

Voor hotels maakt het ontbijt deel uit van de service. Maar er zijn ook ontbijtrestaurants die alleen en voornamelijk diverse soorten ontbijt aanbieden.

jul 07
Meer dan 100 leuke horecaterrassen in Vlaanderen

Sabine Hagedoren, Bram Verbruggen of Jacotte Brokken moeten maar op woensdag aankondigen dat de kans groot is dat de zon van de partij gaat zijn, en we zetten ons al in terras-modus voor het weekend. Of je nu verkoeling zoekt aan de kust of in de stad, Vlaanderen wordt ook deze zomer één groot terras. 

dec 10
Poll: Hoe vaak bezocht jij een horecazaak in 2022?

Hoe vaak bezocht jij een restaurant, brasserie, snack, frituur of café of een gelijkaardige horecazaak het afgelopen jaar? Antwoord onderstaande poll en maak kans op een waardebon van € 200 om te besteden bij een Mastercook.  Lijstjes en evaluaties We gaan de laatste weken van het jaar in, en het is dan altijd wel leuk […]

sep 24
Download de inspiratiegids voor een familievriendelijk hotel met meer dan 100 tips

Laat ons ook niet vergeten dat als kinderen een goede vakantie hebben in een familievriendelijk logies, dan hebben de ouders of grootouders dat ook.

aug 01
Meer dan 100 leuke horecaterrassen in Vlaanderen [09]

Je terras ook op deze pagina? Klik hier.

jul 29
Meer dan 100 leuke horecaterrassen in Vlaanderen [08]

Je terras ook op deze pagina? Klik hier.

jul 27
Meer dan 100 leuke horecaterrassen in Vlaanderen [07]

Je terras ook op deze pagina? Klik hier.

jul 25
Meer dan 100 leuke horecaterrassen in Vlaanderen [06]

Je terras ook op deze pagina? Klik hier.

jul 23
Meer dan 100 leuke horecaterrassen in Vlaanderen [05]

Je terras ook op deze pagina? Klik hier.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights