Tag: horecanieuws

Via Horeca Webzine, het interactief online horecamagazine vind je alle nieuws van en voor uitbaters van een horecazaak in België en Nederland.

dec 19
Deze toppers blazen met ons de kaarsjes uit in 2024

In 2024 bestaat Horeca Webzine 5 jaar. En dat zal niet onopgemerkt voorbij gaan. Dankzij 21 toppers - horecazaken, cateringbedrijven, feestzalen en horecaleveranciers - kunnen we een heel jaar lang jullie - onze abonnees en volgers op sociale media - blij maken via 50 eenvoudige winacties. Maak kennis met deze toppers die samen met ons de kaarsjes uitblazen en zie ook hoe jij aanspraak kan maken op één van de 250 geschenken die over 50 weken worden verloot.  

nov 29
Búni: 2 dynamische zussen met unieke interieuroplossingen voor de horeca

Eurochair Projects, een gevestigd familiebedrijf met op maat gemaakte B2B-interieuroplossingen, maakt met trots een nieuw hoofdstuk bekend. Onder leiding van de dynamische zussen, Ann-Sophie en Geraldine Behaegel, introduceert Eurochair Projects een verfrissende identiteit onder de naam Búni.

okt 25
Eddy Merckx trapt verkoop receptenboek “The Mastercooks” af t.v.v. kankeronderzoek

Op donderdag 19 oktober - Dag tegen Kanker - trapten wieleridool Eddy Merckx, mevrouw Laurence Rigolet-Wynants en Mastercook Ivan Verhaeghe de campagne “Mastercook Books Against Cancer” af. Samen ondersteunen ze als volwaardige Meter en Peter het initiatief van The Mastercooks of Belgium waarbij het prachtige receptenboek “The Mastercooks” wordt verkocht ten voordele van twee goede doelen die geld inzamelen voor kankeronderzoek. Voor elk verkocht Nederlandstalig boek gaat € 10 naar het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds (BKKS) en € 10 voor ieder Franstalig boek naar Télévie.

okt 16
Week van de Friet 2023: stuur een foto van je (favoriete) frituur

Versgebakken, knapperig en heerlijk goudgeel. Dat zijn de woorden die ons te binnen schieten als we denken aan frietjes van de frituur. Tijdens de Week van de Friet, die dit jaar doorgaat van 6 tot 12 november 2023, wordt door VLAM al voor de 24ste keer de Belgische nationale culinaire trots in de kijker gezet.  En wij van Horeca Webzine zetten de frituren in de kijker. Zie hoe.

sep 12
Zenchef|Formitable neemt reserveringsplatform Resengo over

De Zenchef|Formitable group neemt het Nederlands-Belgisch online reserveringsplatform Resengo over. Deze aankondiging volgt nadat het Amsterdamse groeiplatform voor restaurants Formitable en de Parijse Zenchef eerder dit jaar hun krachten bundelden. De acquisitie van Resengo, ondersteund door leidend groeikapitaalbedrijf PSG equity, past als eerste grote stap volledig in de strategie om Europees marktleider in restauranttechnologie te worden.

sep 04
Smartphone protocol op restaurant, maar niet voor 2 in bed

Als we een restaurantbezoek graag gezellig willen houden, moet de smartphone op stil. Maar in bed is het geen probleem.

aug 31
Jeanne Gennar of koffie met een ziel die geurt naar meer in 2023

Voor Koffeologe Jeanne Gennar heeft koffie een ziel. Het beleven met alle zintuigen, het bezig zijn met een puur product als koffie is kunst op zich. Daarnaast vergt het een wetenschappelijke benadering om te kunnen werken met deze complexe materie. Maak kennis met Jeanne!

aug 28
Wij hebben wat te vieren en jij kan op 14 september €500 winnen

16.000 abonnees. 10.000 leden in onze groep. Dat moet gevierd worden. En hoe? Voor de gelegenheid verloten we een goodiebox twv € 500. Je moet er wel iets voor doen! En dit voor 14 september 2023.

aug 17
Culibel bekroont ook in 2024 de beste terrine van België

Voor de derde keer op rij gaat Culibel, een vereniging die reeds meer dan 40 jaar horecazaken in Vlaanderen samen brengt, samen met de businesspartners op zoek naar de beste terrine van België. Het thema dit jaar is haas en kweepeer. Met de organisatie van deze kookwedstrijd wil Culibel onze Belgische topproducten promoten.

aug 13
Vis eet je in deze restaurants, brasseries en bistro’s

Hier laten we je de mooiste foto’s zien van de visrestaurants en restaurants waar je terecht kan voor een lekker stukje vis en/of zeevruchten. Alleen voor échte visliefhebbers.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je van 14 januari tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights