Tag: horecaleveranciers

mrt 25
Ook jij als horecaleverancier moet nu blijven communiceren. 5 tips

Het is belangrijk voor horecaleveranciers en andere handelaren om tijdens deze horeca-lockdown te blijven communiceren. Degenen die het blijven doen, zullen het gemakkelijker hebben om hun activiteiten aan het einde van de crisis te hervatten! Het kan met de partners en via Horeca Webzine.

okt 21
Overheid, vergeet de horecaleveranciers niet!

Met de sluiting van de horeca bloeden nog veel andere sectoren waarvan het klantenbestand vooral bestaat uit horecazaken: cafés, restaurants, cateraars en niet te vergeten de feestzalen die al van halfweg maart zwaar getroffen worden door de coronamaatregelen.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je van 14 januari tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights