Tag: horecajobs

feb 13
Echte obers kennen deze 10 momenten allemaal

Werken als ober is niet voor iedereen weggelegd. Je moet er een beetje gevoel voor hebben. En dingen voor opgeven ook. Want je werkt net als de koks bijvoorbeeld op tijden waarop al je vrienden leuke dingen aan het doen zijn. We hebben een lijstje samengesteld met een leuke GIF van tien momenten die echte obers wel zullen herkennen.

jul 07
Serveersters in het rood krijgen tot 26% meer fooi

Serveersters die wel een extra zakcentje kunnen gebruiken, doen er goed aan om de volgende keer rode kledingstukken uit hun kast te trekken. Die kleding levert ze namelijk meer fooi op, zo blijkt uit onderzoek.

jul 05
Gelegenheidswerk of gelegenheidsarbeid in de horeca

Het komt vooral voor in de horeca, doordat heel wat horecazaken afhankelijk zijn van de flexibele inzet van extra werkkrachten om hun zaak tijdens piekmomenten ('s avonds, in het weekend, bij mooi weer ...) open te houden.

okt 01
Nog 20 redenen waarom een job in de horeca de beste is

Heb jij ook nog leuke redenen om een job aan te nemen in de horeca? Noteer ze dan hieronder als een reactie.

jan 12
Makkelijk lokaal werk vinden in de horeca via My Local Job

Wat kan je verwachten wanneer je in de horeca werkt? Welke jobs vallen eronder? En waar vind je een job?

okt 24
Gastvrouw/heer en maaltijdbezorger tot 100 snelst groeiende beroepen van de toekomst.

Het mag dan al een gedurfde carrièrekeuze zijn, deze beroepen staan wel in de lijst met de 100 snelst groeiende beroepen van de toekomst.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights