Tag: horeca

mei 13
Tafelschuimers en flessentrekkers: 20 tips hoe ze te herkennen en te vermijden.

Tafelschuimers zijn mensen die in je restaurant komen tafelen en vertrekken zonder de rekening te betalen. Hetzelfde fenomeen doet zich ook voor in drankgelegenheden, waar het gaat om gasten die één of meerdere drankjes nuttigen evenzeer zonder de rekening te betalen. Die noemen we flessentrekkers. Maar, what’s in a name? Het probleem blijft hetzelfde. Het kost je geld en bezorgt je een hoop frustratie. Twintig tips hoe ze te herkennen en te vermijden.

mei 12
Gastvrij NEE! zeggen doe je met deze 10 tips

Een NEE! is soms onvermijdelijk of gewoon noodzakelijk. Maar het duidelijk zeggen, zonder dat de klant het gevoel heeft dat hij met een kluitje in het riet wordt gestuurd, is een hele kunst.

apr 25
Hoe veilig is je garderobe? 9 tips en advies van de juridische dienst

Twee verdachten zijn zaterdagavond opgepakt voor het stelen van jassen uit de garderobe van een restaurant in Malden. De dieven namen de jassen weg van de kapstok en gingen er daarna vandoor.

apr 11
Een superleuke baan als kelner dankzij deze 10 handige tips

Werken als kelner in de horeca is leuk, maar ook zwaar. Nu zeker met dit mondmasker op. Om er voor te zorgen dat jij die superleuke baan in de horeca zo goed en zo lang mogelijk kunt vervullen, geven wij je 10 handige tips. Succes!

feb 16
Dit zijn 5 interessante gratis internet tools voor je als ondernemer

Als ondernemer heb je soms wel nood aan deze 5 interessante gratis internet tools. Wij gebruiken ze quasi dagelijks.

feb 13
Echte obers kennen deze 10 momenten allemaal

Werken als ober is niet voor iedereen weggelegd. Je moet er een beetje gevoel voor hebben. En dingen voor opgeven ook. Want je werkt net als de koks bijvoorbeeld op tijden waarop al je vrienden leuke dingen aan het doen zijn. We hebben een lijstje samengesteld met een leuke GIF van tien momenten die echte obers wel zullen herkennen.

okt 05
Horeca en supermarkt: tal van kansen voor samenwerking

Merken die bekend zijn uit de horeca staan soms ook in het schap bij de lokale supermarkten. Volgens de analisten is de ontwikkeling niet nieuw, maar komt het wel steeds meer voor. Vooral internationaal is er sprake van een echte trend. En gaat het ook verder dan alleen het aanbieden van producten.

jun 13
Zomeractie 2023: meerdere geschenken te winnen via onze Facebookgroep

Ook dit jaar organiseren we weer een zomeractie waarbij je als horeca-uitbater, hobbykok en levensgenieter meerdere geschenken van onze partners kan winnen. Zie hoe je je kansen kan vergroten en wat er te winnen valt.

mei 02
Een superleuke baan als kelner dankzij deze 10 handige tips

Werken als kelner in de horeca is leuk, maar ook zwaar. Nu zeker met dit mondmasker op. Om er voor te zorgen dat jij die superleuke baan in de horeca zo goed en zo lang mogelijk kunt vervullen, geven wij je 10 handige tips. Succes!

dec 10
Poll: Hoe vaak bezocht jij een horecazaak in 2022?

Hoe vaak bezocht jij een restaurant, brasserie, snack, frituur of café of een gelijkaardige horecazaak het afgelopen jaar? Antwoord onderstaande poll en maak kans op een waardebon van € 200 om te besteden bij een Mastercook.  Lijstjes en evaluaties We gaan de laatste weken van het jaar in, en het is dan altijd wel leuk […]

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights