Tag: Horeca Vlaanderen

okt 26
Mondmasker verplicht vanaf vrijdag en CST vanaf 1 november in horeca

Het gebruik van Covid Safe Ticket (CST) zal vanaf 1 november verplicht zijn in horeca en fitnesscentra, en dat in heel België. Dat is vandaag (dinsdag 26 oktober 2021) beslist op het Overlegcomité. Ook het mondmasker doet opnieuw zijn intrede op publieke plaatsen.

okt 25
Horeca Vlaanderen stelt winterplan voor met coronapas in de hoofdrol

https://horecawebzine.be/horeca-vlaanderen-winterplan-coronapas/

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights