Tag: groenten

mei 10
We’re Smart Academy en ‘5 Radishes Chef Club’ gelanceerd

Topchefs van over de gehele wereld bundelen vanaf vandaag de krachten in de ‘We’re Smart Academy’. Ze delen er hun kennis over de gezonde, ecologische keuken in webinars, handleidingen, kookboeken en Clubhouse-sessies met andere chefs, voedingsbedrijven én consumenten. Tijdens de Week van Groenten en Fruit wordt ook de ‘5 Radishes Chef Club’, een exclusieve club voor de 79 beste groentenrestaurants ter wereld gelanceerd. En jij als abonnee van Horeca Webzine maakt iedere dag kans op een gesigneerd boek van de initiatiefnemer, Frank Fol.

apr 22
#IYFV2021: raapstelen, bladmoes of keeltjes zijn echte voorjaarsgroenten

Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine tijdens dit bijzonder jaar in een serie van 52 artikels extra aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten. En jij als abonnee maakt maandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Vandaag zetten we de serie verder met raapstelen.

apr 15
#IYFV2021: andijvie, goede bron van vitamine A en foliumzuur

Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine tijdens dit bijzonder jaar in een serie van 52 artikels extra aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten. En jij als abonnee maakt maandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Vandaag zetten we de serie verder met andijvie.

mrt 18
#IYFV2021: rode kool, één van de belangrijkste sluitkoolgewassen

Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine tijdens dit bijzonder jaar in een serie van 52 artikels extra aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten. En jij als abonnee maakt maandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Vandaag zetten we de serie verder met rode kool.

mrt 11
#IYFV2021: schorseneer, keukenmeidenverdriet en winterasperges

Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine tijdens dit bijzonder jaar in een serie van 52 artikels extra aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten. En jij als abonnee maakt maandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Vandaag zetten we de serie verder met schorseneer.

feb 18
#IYFV2021: witte kool, één van de oudste kolen

Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine tijdens dit bijzonder jaar in een serie van 52 artikels extra aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten. En jij als abonnee maakt maandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Vandaag zetten we de serie verder met witte kool.

feb 12
#IYFV2021: veldsla, van onkruid tot gezonde topper in ons bord

Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine tijdens dit bijzonder jaar in een serie van 52 artikels extra aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten. En jij als abonnee maakt maandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Vandaag zetten we de serie verder met veldsla dat een lekkere én voedzame groente is, al werd het een eeuw geleden nog als onkruid bestempeld.

feb 04
#IYFV2021: rode biet, al eeuwen een lekkere én voedzame groente

Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine tijdens het 'Internationaal Jaar van Groenten en Fruit 2021' in een serie van 52 artikels extra aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten. En jij als abonnee maakt maandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Vandaag zetten we de serie verder met de rode biet.

jan 14
#IYFV2021: knolselder, van selinon tot chips

Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine tijdens het 'Internationaal Jaar van Groenten en Fruit 2021' in een serie van 52 artikels extra aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten. En jij als abonnee maakt maandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Vandaag zetten we de serie verder met knolselder.

jan 02
#IYFV2021: 51 kooktechnieken voor groenten

Tijdens het ‘Internationaal Jaar van Groenten en Fruit 2021’ gelanceerd door de Verenigde Naties besteedt Horeca Webzine samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – in een serie van 52 artikels extra aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten. En jij als abonnee maakt maandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Bij wijze van introductie geven we je hier alvast 51 kooktechnieken om gevarieerd groenten te verwerken en bereiden.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights