Tag: frituur

okt 16
Week van de Friet 2023: stuur een foto van je (favoriete) frituur

Versgebakken, knapperig en heerlijk goudgeel. Dat zijn de woorden die ons te binnen schieten als we denken aan frietjes van de frituur. Tijdens de Week van de Friet, die dit jaar doorgaat van 6 tot 12 november 2023, wordt door VLAM al voor de 24ste keer de Belgische nationale culinaire trots in de kijker gezet.  En wij van Horeca Webzine zetten de frituren in de kijker. Zie hoe.

jan 20
De Griekse Frituur – O Geros in Genk, niet zomaar een Griek

‘De Griekse Frituur’ en het gastronomische restaurant van ‘O Geros’ van de heel ondernemende familie Nelles-Tzamouranis smolten in 2020 samen tot een Grieks eethuis. Easy, shared, restyled, healthy en cosy Greek street food zijn er de sleutelwoorden. Maak kennis met Vanilla, Sari, Mariane, Anna en Marcel.

nov 04
Met deze cadeaubon bereiken de leden van mārie meer gasten

Een 'gastro mārie bon' is een leuke cadeaubon om te geven én te krijgen! De bon kan snel en gemakkelijk online worden aangekocht om te geven aan vrienden, familie of collega's die de cadeaubon dan kunnen inruilen bij één of meerdere leden van mārie, onze community van gezellige horecazaken.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights