Tag: Frank Fol

jul 20
Bloemkool: leuke weetjes, 12 bereidingswijzen en unieke recepten

Bloemkool is een hele populaire groente. En met reden: deze eetbare bloem is niet alleen erg smakelijk maar ook nog eens bijzonder gezond. Bovendien is bloemkool erg veelzijdig in de keuken.

apr 20
Spinazie, een groente uit het Perzische Rijk

Horeca Webzine besteedt graag aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten van Frank Fol, The Vegetables Chef. Vandaag zetten we de serie verder met spinazie, een oude groente die voor het eerst in het Perzische Rijk werd geteeld.

mei 29
Asperges, het witte goud dat 10 jaar op hetzelfde veld wordt geteeld

Horeca Webzine besteedt graag aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten van Frank Fol, The Vegetables Chef. Vandaag zetten we de serie verder met asperges, het witte goud.

apr 13
Wortelen: oranje, paarse, gele en witte penen

Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine graag aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten. Vandaag zetten we de serie verder met wortelen, er zijn er in alle kleuren.

apr 04
Radijzen, de pittige groentjes die ook in 2023 de lente maken

Horeca Webzine besteedt graag aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten van Frank Fol, The Vegetables Chef. Vandaag zetten we de serie verder met radijzen, de pittige groentjes die de lente maken.

jan 16
Zeg niet zomaar pompoen tegen alle pompoenen in 2023

Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine tijdens dit bijzonder jaar in een serie van 52 artikels extra aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten. En jij als abonnee maakt maandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Vandaag zetten we de serie verder met pompoen.

mei 09
Jonge ui, dé smaakmaker van je lentegerechten

Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine extra aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten. En jij als abonnee maakt maandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Vandaag zetten we de serie verder met jonge ui, dé smaakmaker van je lentegerechten.

jan 16
Pastinaak, voor ons geen ‘vergeten groente’ meer

Horeca Webzine besteedt graag aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten van Frank Fol, The Vegetables Chef. En jij als abonnee maakt tweemaandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Vandaag: pastinaak die voor ons allang geen vergeten groente meer is.

jan 02
Grondwitloof, een iconische Belgische groente

Horeca Webzine besteedt graag aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten van Frank Fol, The Vegetables Chef. En jij als abonnee maakt tweemaandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Vandaag: grondwitloof, een iconische Belgische groente.

nov 24
#IYFV2021: winterpostelein, belangrijke bron van vitamine C

Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine tijdens dit bijzonder jaar in een serie van artikels extra aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten. En jij als abonnee maakt maandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Vandaag zetten we de serie verder met winterpostelein.

Geverifieerd door MonsterInsights